Достава


Пратиките се доставуваат исклучиво до вашата адреса. Доставата се врши во рок од 1-3 работни дена.


Откако курирската служба ќе ви ја достави пратката, Ве молиме проверете го производот.
Доколку производот не е во согласност со вашата нарачка, контактирајте не во рок од 24 часа од приемот на пратката на бројот 078 311 775 или на е-маил адреса office@magofashion.mk.


Замена на големина на производ или замена за друг производ

Производите може да се заменат во рок од 15 дена, сметано од денот на прием на пратката. Производот мора да биде неоштетен, неупотребуван и со фактура со која е добиена нарачката.


Производите се заменуваат преку курирската служба на трошок на купувачот. Во случај на враќање или замена на погрешно испратен производ или истиот ако е оштетен, трошокот за замена или враќање на производот е на Mago Fashion.
Замената на производите се врши исклучиво според горенаведената процедура и не е можна физичка замена во некои од нашите продавници.Поврат на средства


Во случај на враќање на производот и рефундирање на средствата, се врши исклучиво според начинот на кој што го имате платено производот.
Доколку е платено со картичка, средствата се враќаат на истата картичка со која е платено.
Доколку е платено во готово, средствата се враќаат по курирската служба во готово.